top of page

Lidt om mig og klinikken

Mit navn er Jesper Kamp og jeg er indehaver af Pro Osteopati.

 

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2010 og har arbejdet på flere forskellige klinikker med fokus på manuel terapi. Efter et par år med fysioterapi, følte jeg at jeg manglede flere "værktøjer" og en større viden om kroppen, til at hjælpe mine patienter med deres smerter og skader. 

 

Derfor startede jeg i 2012 startede jeg på uddannelsen til Osteopat, som tager 5 år i Danmark. I det sidste år af uddannelsen begyndte jeg at arbejde på en ostepatisk klinik, hvor jeg ligeledes har arbejdet de sidste 5 år.

I 2020 bød muligheden sig for at man kunne studere en master i osteopati, med en 2 årig efteruddannelse i sportsosteopati. Det er en videreuddannelse med fokus på sport, som jeg også har taget for at dygtiggøre mig yderligere indenfor akutte skader, hovedtraumer og idrætsskader generelt.

proosteopati_1120_11.jpg

Hvordan behandler jeg?

En behandling hos mig, starter med en struktureret og grundig undersøgelse, hvor jeg spørger ind til aktuelle symptomer, tidligere skader, generelle helbred, fordøjelse og stressniveau mm.

Undersøgelsen er ”nøglen” til at finde årsagen til patientens smerter eller symptomer, og kan derfor inkludere flere forskellige faktorer, som ikke umiddelbart har sammenhæng, med dé symptomer man henvender sig med.

 

Behandligen opstartes efter undersøgelsen, hvor manuelle teknikker, såsom stræk, ledmobilisering og manipulation benyttes. Jeg giver altid råd, øvelser eller vejledning i forhold til problematikken og det videre behandlingsforløb.

For at opnå det bedste resultat, er det nødvendigt at patienten engagerer sig og har vilje til selv at arbejde aktivt med ændringer af de mønstre som påvirker kroppen negativt. Det kan for eksempel være stress, kost, motion og vaner.

bottom of page